Compară anunțuri

Cum ajută Realitatea Virtuală agenții imobiliari să creeze relații de încredere

Cum ajută Realitatea Virtuală agenții imobiliari să creeze relații de încredere

Una dintre cele mai întâlnite provocări ale agenților imobiliari este să creeze relații de încredere cu potențialii lor clienți. Există oameni în această industrie ce nu folosesc cele mai bune practici și uneori prezintă jumătăți de adevăr sau își duc în eroare clienții doar pentru a încheia un contract. De acea crearea unei imagini de profesionist și a unei relații de încredere trebuie să fie primul obiectiv al fiecărui agent imobiliar în strategia lui de marketing.

Din fericire realitatea virtuală (VR) poate ajuta agenții imobiliari să prezinte proprietățiile în moduri ce sunt cu mult mai realiste și detaliate decât fotografia obijnuită. In acest mod VR permite agenților nu doar să atraga atenția dar și să creeze imaginea unui profesionist de încredere.

Câștigă încredere folosind Realitatea Virtuală

Să ne imaginăm un agent imobiliar pe nume Mihai. El este foarte pasionat de meseria lui, dar graba între întâlniri îi consumă mult din energia lui, plus timp și bani. De aceea se simte epuizat și nu are entuziasmul și energia de a construii relații de calitate cu clienții lui. De asemenea multe din întâlnirile lui se dovedesc irosite imediat ce potențialul client iese pe ușă. Principala cauză la toate acestea? Multe proprietăți ce el le promovează includ imagini și informații ce nu le prezintă realistic. Pentru a recâștiga încrederea clienților, Mihai apelează la tehnologiile de realitate virtuală! Mulțumită acesteia el poate acum să își prezinte proprietățiile într-un mod mult mai realist și să evite întâlniri neproductive.

Pentru că fotografiile la 360° sunt cel mai accesibil mod de a te folosii de VR, el își face cont pe o platformă unde poate publica aceste fotografii și permite vizualizarea lor în VR. Mihai acum își construiește un portofoliu de calitate cu imagini la 360°, iar când cineva vizitează portofoliul lui vor experimenta proprietatea într-un mod mult mai aproape de realitate.

Când un potențial client îl contactează pe Mihai, el poate fi sigur că acesta a avut deja acea vizită virtuală și atunci când va vizita în realitate nu va fi surprins de detaliile pe care fotografiile obijnuite eșuează să le surpindă.

Acest scenariu prezintă unul din multele benificii pe care tehnologiile de realitatea virtuală le aduc domeniului de imobiliare.

Preluat și tradus de pe vrglobal.com

img

Paul Meștereagă

CEO & Co-founder

Related posts

Trei motive pentru a adopta tehnologii noi ca și agent imobiliar în 2019.

Tehnologia avansează foarte rapid iar domeniul domeniul imobiliar și tehnicile de marketing se...

Continuați lectură

Au scazut preturile la apartamente in cateva cartiere din Timisoara. Unde sunt cele mai ieftine?

Cea mai proaspata analiza de pe piata imobiliara din Timisoara scoate la iveala cateva surprize. Potrivit specialistilor, la Timisoara [...]

Continuați lectură

Situația neașteptată de pe piața imobiliară din Timișoara. “Nu se întamplă așa ceva nici in București”

O situatie aparte iese la iveala pe piata imobiliara din Timisoara, in urma unei analize facuta de...

Continuați lectură

Alătură-te discuției