Compară anunțuri

Cum să îți pregătești locuința pentru fotografiere

Cum să îți pregătești locuința pentru fotografiere

Prezentarea locuinței pentru vânzare sau închiriere este foarte importantă. Fotografiile de prezentare trebuie să fie impecabile. O locuință cu adevărat frumoasă poate fi dezavantajată dacă lucrurile enumerate mai jos nu sunt îndeplinite. Noi la 360home.ro recomandăm calitatea și de aceea vrem să vă ajutăm. Acesta este și ghidul nostru după care aprobăm sau nu anunțurile pe platforma noastră. Cum să îți pregătești locuința pentru fotografiere?

1. Curățenie, Curățenie, Curățenie

Fă curat. Am vazut atâtea anunțuri în care casa era pur și simplu mizerabilă. Spală vasele din chiuvetă. Este o chestie de bun simț de a prezenta o locuință curată. Clientul va aprecia!

2. Ordine

Poate nu e praf sau mizerie, dar lucrurile nu sunt aranjate. Pantalonii pune-i in dulap, nu ii lăsa pe scaun. Alinează masa și scaunele, iar pantofii de la intrare pune-i în dulap. Pune totul în ordine și nu lăsa dezordinea să distragă atenția.

3. Lumină

Fă fotografiile pe timpul zilei, nicidecum noaptea! Trage draperiile și lasă lumina să intre în locuință. O locuință luminoasă arată mult mai primitoare. Lumina influențează cel mai mult calitatea unei fotografii.

4. Fără oameni în cadru

Nu prinde oameni în cadru, lasă locuința goală. Clientul vrea să se vizualizeze pe sine in acel decor.

5. Decor minimalist

Nimeni nu are nevoie de bibelouri sau alte jucării/obiecte atârnate pe pereţi sau pe rafturi. Încearcă să depozitezi elementele din decorul casei, care ar putea încarcă prea mult spațiul.

6. Coboară capacul toaletei

Fotografiile băilor cu prosoape atârnate la uscat, chiuveta plină cu produse de igienă personală sau cu capacul de la toaletă ridicat sunt așa de frecvente. Tu nu fă la fel! Aranjează baia, depozitează toate articolele de igienă, trage perdeaua de la vană și lasă capacul toaletei.

7. Fotografiază fiecare încăpere

Fă poze cu fiecare încăpere a locuinței: dormitor, sufragerie, baie, bucătărie și grădina, dacă vinzi o casă.

8. Cum să faci poze 360 de calitate doar cu telefonul

Tehnologia a evoluat foarte rapid în ultimii ani, iar acum este posibil să capturezi poze la 360 de grade doar cu telefonul mobil. Vezi un articol detaliat pe blogul nostru despre aceasta.

9. Nu lăsa loc de surprize

Dacă la vizita unui imobil clientul va avea surprize, lucruri ce nu apar în poze, șansele sunt ca interesul lui să scadă drastic. Vei pierde timpul tău dar și al vizitatorului.

10. Cere ajutorul

Dacă nu te descurci, cere ajutorul unui fotograf profesionist.

Pregătește-ți locuința pentru fotografiere. Nu vei regreta.

fotografiere imobiliara

fotografiere imobiliara

fotografiere imobiliara

fotografiere imobiliara

img

Paul Meștereagă

CEO & Co-founder

Related posts

Cum ajută Realitatea Virtuală agenții imobiliari să creeze relații de încredere

Una dintre cele mai întâlnite provocări ale agenților imobiliari este să creeze relații de încredere cu potențialii lor clienți. Realitatea virtuală îi poate ajuta!

Continuați lectură

Trei motive pentru a adopta tehnologii noi ca și agent imobiliar în 2019.

Tehnologia avansează foarte rapid iar domeniul domeniul imobiliar și tehnicile de marketing se...

Continuați lectură

Au scazut preturile la apartamente in cateva cartiere din Timisoara. Unde sunt cele mai ieftine?

Cea mai proaspata analiza de pe piata imobiliara din Timisoara scoate la iveala cateva surprize. Potrivit specialistilor, la Timisoara [...]

Continuați lectură

Alătură-te discuției