Compară anunțuri

Experianța noastră în incubatorul Future Makers

Experianța noastră în incubatorul Future Makers

Competiţie de idei de business

Totul a început când am auzit de competiție. Nici nu am stat pe gânduri, a doua zi deja am și aplicat. Ne potriveam cu viziunea Future Makers, a fost ușor să luam decizia și nu regretăm. Nu știam exact ce ne așteaptă dar a fost cu mult peste.

Selectarea celor 55 de echipe finaliste

Dintre toate ideile de business trimise (vreo 200 cred?!), 55 au fost selectate finaliste pentru a intra în programul de incubare. Între cei 55 am fost aleși și noi! Bineînțeles am așteptat cu nerăbdare ziua anunțului, chiar am zburat la București pentru a fi prezenți fizic.

Program de incubare

Am început programul de incubare unde am învățar multe. Acest program presupune pargurgerea mai multor ateliere de antreprenoriat din domeniile de business precum: Business Model, HR, Marketing, Crowdfunding, Social Media, Budgets & Fiscality, Validate Your Idea, How To Pitch.

Pe lângă aceste ateliere am primit un mentor pentru a ne ajuta în impasurile noastre. Pe această cale mulțumim și mentorului nostru Mădălina Marcu de la ARC (Asociația pentru Relații Comunitare).

Tot în acest program de incubare am avut parte și de un Bootcamp de 3 zile, la Râșnov, unde am putut parcuge intesiv multe domenii de business. De asemenea am putut cunoaște comunitatea mult mai bine și am putut crea relații faine.

Community Voting

În timpul Bootcamp-ului s-au filmat și video-uri de promovare pentru fiecare echipă ce au fost supuse votului publicului pentru o perioadă de câteva săptămâni. Din păcate nu am câștigat această etapă.

Ne poți vedea aici:

Finala Future Makers

Așteptăm cu nerăbdare finala din data de 28 Noiembrie, unde în cadrul confernței Future Summit, la București, va fi competiția de pitch-uri. Încă ne șlefuim pitch-ul și ne dorim să câștigăm.

Până în momentul de față Future Makers a fost un mare ajutor pentru noi, nu doar datorită informațiilor primite dar și al oamenilor ce i-am cunoscut cu această ocazie!

Echipa 360home.ro este finalistă în competiția de idei de business orientate către viitor ”Future Makers”. Dacă vreți să aflați care sunt celelalte idei finaliste, intrați AICI. Future Makers este organizat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub și sprijinit de Fundația Coca Cola.

img

Paul Meștereagă

CEO & Co-founder

Related posts

Antreprenoriat Social – o alternativă de business care ajută societatea în timp ce face profit

Scopul principal al fiecărei afaceri este acela a face profit, de aceea nu este de condamnat când...

Continuați lectură

Trei motive pentru a adopta tehnologii noi ca și agent imobiliar în 2019.

Tehnologia avansează foarte rapid iar domeniul domeniul imobiliar și tehnicile de marketing se...

Continuați lectură

Cum rezolvă realitatea virtuală cele mai frecvente probleme de pe piața imobiliară

Luând în considerare cele mai frecvente probleme întâlnite pe piața imobiliară, realitatea virtuală chiar poate face o diferență.

Continuați lectură

Alătură-te discuției