Compară anunțuri

Cum rezolvă realitatea virtuală cele mai frecvente probleme de pe piața imobiliară

Cum rezolvă realitatea virtuală cele mai frecvente probleme de pe piața imobiliară

Industria imobiliară este una în continuă schimbare și de obicei adoptă tehnologii care pot ajuta la succesul său continuu. Cu toate acestea se poate observa o lipsă de încredere în tehnologia de realitate virtuală. Aceasta poate fi o greșeală majoră făcută de unii dar un avantaj pentru cei care vor adopta tehnologia încă de anul acesta, relatează revista Forbes. [1]

Să luăm în considerare cele mai frecvente probleme întâlnite pe piața imobiliară:

  • Pentru a vizita mai multe proprietăți necesită timp, mai ales într-un oraș aglomerat
  • Cele mai frecvente remarci întâlnite sunt “Partea aceasta nu se vedea în imagini” sau “Nu arată ca și în imagini”

Aceste două probleme le au atât agenții imobiliari cât și acei ce caută o locuință nouă. Realitatea virtuală poate ajuta imediat la rezolvarea acestor două probleme.

Poți vizita virtual mult mai multe locuințe în mult mai puțin timp. Aceasta va crește în mod natural eficiența unei vizite reale. Posibilitatea unei tranzacții este mult mai mare iar agentul are acces la mai mulți clienți prospecți deoarece acum are mai mult timp.

Vizionarea în realitate virtuală permite o vizualizare la 360 de grade, astfel vizitatorul poate vedea toate părțile unei încăperi, nemaifiind loc de surprize.

Vezi mai multe detalii în articolul publicat de Forbes – How Virtual Reality Could Revolutionize The Real Estate Industry

img

Paul Meștereagă

CEO & Co-founder

Related posts

Experianța noastră în incubatorul Future Makers

Echipa 360home.ro este finalistă în competiția de idei de business orientate către viitor ”Future Makers”. Future Makers este organizat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub și sprijinit de Fundația Coca Cola.

Continuați lectură

Antreprenoriat Social – o alternativă de business care ajută societatea în timp ce face profit

Scopul principal al fiecărei afaceri este acela a face profit, de aceea nu este de condamnat când...

Continuați lectură

Cum ajută Realitatea Virtuală agenții imobiliari să creeze relații de încredere

Una dintre cele mai întâlnite provocări ale agenților imobiliari este să creeze relații de încredere cu potențialii lor clienți. Realitatea virtuală îi poate ajuta!

Continuați lectură

Alătură-te discuției