Compară anunțuri

Vrem să schimbăm modul în care oamenii fac afaceri

Vrem să schimbăm modul în care oamenii fac afaceri

Vrem să schimbăm modul în care oamenii fac afaceri. Nu e deloc un concept nou o companie cu o cauză socială, dar credem că e răspunsul pentru o societate mai bună. Ne dorim un viitor în care alegem produsele sau serviciile pe care le cumpărăm având în vedere cauzele sociale pe care le susțin și modul în care schimbă vieți.

Știm că este o nevoie mare de fonduri și voluntari, de aceea vrem să ajutăm și să facem o diferență în viața oamenilor uitați de lume. Doar uniți putem reuși.

Dacă vrei să afli mai multe despre povestea noastră citește aici.

Pe scurt, donăm 20% din veniturile noastre organizațiilor cu care avem un parteneriat și le promovăm pe toate canalele noastre media.

Promovare

Fiecare organizație va avea o pagină dedicată pe site unde își vor prezenta cauza, misiunea și nevoile. În plus, le vom promova pe conturile noastre de social media. Vrem cât mai multă lume să audă de voi și despre felul cum ajutați țara în care trăim să fie un loc mai bun.

Donații

Profesioniștii în imobiliare (agențiile sau dezvoltatorii imobiliari) vor avea acces la platformă pe baza unui abonament. Proprietarii vor publica gratuit, dar vor avea posibilitatea de a-și promova anunțul contra cost. La orice tranzacție financiară pe site, cel care face tranzacția va trebui să aleagă o organizație căreia i se vor redirecționa 20% din acea tranzacție.

Toate donațiile vor fi transparente, oricine poate vedea pe site ce donații s-au făcut.

Dacă vrei ca organizația ta nonprofit să intre în parteneriat cu noi, nu ezita să ne contactezi.

img

Paul Meștereagă

CEO & Co-founder

Related posts

Experianța noastră în incubatorul Future Makers

Echipa 360home.ro este finalistă în competiția de idei de business orientate către viitor ”Future Makers”. Future Makers este organizat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub și sprijinit de Fundația Coca Cola.

Continuați lectură

Antreprenoriat Social – o alternativă de business care ajută societatea în timp ce face profit

Scopul principal al fiecărei afaceri este acela a face profit, de aceea nu este de condamnat când...

Continuați lectură

Trei motive pentru a adopta tehnologii noi ca și agent imobiliar în 2019.

Tehnologia avansează foarte rapid iar domeniul domeniul imobiliar și tehnicile de marketing se...

Continuați lectură

Alătură-te discuției