Compară anunțuri

Povestea noastră

Povestea noastră

În ultimii 6 ani, din cauza circumstanțelor, am schimbat locuința în fiecare an. Eram deja familiarizat cu toate site-urile de anunțuri și extrem de frustrat de calitatea pozelor, descrierile vagi, modul greoi de căutare și mai ales timpul pierdut făcând vizite.

La fiecare frustrare găseam o soluție și fiind inspirat de mai multe persoane m-am hotărât să creez propriul site de imobiliare care să rezolve problemele actuale, să pună preț pe utilizator și pe timpul lui. De aici a venit ideea de 360home.ro.

În căutare

Voiam mai mult: un scop măreț, mai mare decât mine, cu un impact mai mare decât îmi puteam imagina. Nu voiam să mă limitez. Vrem să facem cu adevărat o diferență, să pornim nu doar un business, ci o mișcare ce are impact atât în afaceri cât și în viața oamenilor simpli, a oamenilor poate uitați de lume.

Niciunde nu e ca acasă

Eram într-o călătorie de serviciu plecat deja de trei zile de acasă. Mă aflam într-un avion zburând de la Varșovia la München, complet deconectat de tehnologie, și meditam. Îmi era foarte dor de soția mea, îmi era dor de casă… acel sentiment… îl recunoști? Acasă! Ce e “acasă”?

Acasă e un amalgam de stări, ziduri, obiecte şi persoane. Un loc în care visurile prind aripi şi imaginația zboară. Un loc al amintirilor şi al planurilor. Un loc în care trupul îşi găseşte odihna şi sufletul liniştea.

Acasă e un loc al primilor paşi, al primelor zâmbete, al dragostei necondiționate. O poartă între trecut şi viitor. Un prezent plin de siguranță şi speranță. Un loc în care creşti, înveți şi dai mai departe. Un loc în care dai ca să primeşti şi primeşti ca să dai.

Acasă e un loc în care am învățat că trebuie să dau ca să pot avea.

Atât de multe sentimente îmi pătrund ființa atunci când mă gândesc la “acasă” şi totuşi există oameni care nu cunosc aceste sentimente. Mă întristează asta, dar m-am gândit ce aş putea face eu.

Aveam deja ideea de 360home.ro, dar nu era concretizată. Acela a fost momentul în care am știut că trebuie să fac asta și mai ales de ce trebuie să fac asta.

O revoluție

Vrem să schimbăm complet piața anunțurilor imobiliare. Știm că ești frustrat de calitatea anunțurilor, iar căutarea unei noi locuințe e o bătaie de cap. Noile tehnologii de realitate virtuală devin tot mai accesibile și vrem să le punem la dispoziția tuturor.

Vrem să schimbăm modul în care oamenii fac afaceri. Nu e deloc un concept nou o companie cu o cauză socială, dar cred că e răspunsul pentru o societate mai bună. Îmi doresc un viitor în care alegem produsele sau serviciile pe care le cumpărăm având în vedere cauzele sociale pe care le susțin și modul în care schimbă vieți.

Economisește timp

Te ajutăm să economisești timp și să îți crești vânzările. Știm că timpul este prețios pentru tine. Cei care vizitează virtual sunt mult mai interesați, deoarece se face o triere a celor care ajung să vadă proprietatea în realitate. Astfel nu mai pierzi timpul cu oameni neinteresați și ai acces la mai multe lead-uri calificate în acest mod.

Te ajutăm să te diferențiezi. Știm că ești profesionist în meseria ta, de aceea vrem să îți punem la îndemână ultimele tehnologii de marketing imobiliar. Folosind realitatea virtuală crește interesul vânzătorilor și dorința de a apela la serviciile oferite de tine.

Fă o diferență. Știm că îți pasă de oameni. Și nouă ne pasă, de aceea vrem ca împreună cu tine să ajutăm cât mai mulți oameni posibil. Parteneriem cu asociații nonprofit ce se ocupă cu oameni fără un cămin si donăm 20% din profitul nostru spre astfel de cauze. Totul într-o manieră cât mai transparentă. Fii parte din ceva mai măreț decât noi toți. Doar împreună putem schimba România spre mai bine.

Paul Meștereagă

Co-fondator 360home.ro

img

Paul Meștereagă

CEO & Co-founder

Related posts

Experianța noastră în incubatorul Future Makers

Echipa 360home.ro este finalistă în competiția de idei de business orientate către viitor ”Future Makers”. Future Makers este organizat de Social Innovation Solutions și Global Shapers Bucharest Hub și sprijinit de Fundația Coca Cola.

Continuați lectură

Antreprenoriat Social – o alternativă de business care ajută societatea în timp ce face profit

Scopul principal al fiecărei afaceri este acela a face profit, de aceea nu este de condamnat când...

Continuați lectură

Trei motive pentru a adopta tehnologii noi ca și agent imobiliar în 2019.

Tehnologia avansează foarte rapid iar domeniul domeniul imobiliar și tehnicile de marketing se...

Continuați lectură

Un lucru despre “Povestea noastră”

  • Vrem să schimbăm modul în care oamenii fac afaceri – 360home.ro

    august 1, 2018 la 12:23 pm

    […] Dacă vrei să afli mai multe despre povestea noastră citește aici. […]

    Răspundeți

Alătură-te discuției