Compară anunțuri

Singura platformă de anunțuri imobiliare cu o cauză socială ce oferă exclusiv vizualizări la 360°, inclusiv în realitate virtuală, a proprietăților.

O revoluție

Vrem să schimbăm complet piața anunțurilor imobiliare. Știm că ești frustrat de calitatea anunțurilor, iar căutarea unei noi locuințe e o bătaie de cap. Noile tehnologii de realitate virtuală devin tot mai accesibile și vrem să le punem la dispoziția tuturor.

Vrem să schimbăm modul în care oamenii fac afaceri. Nu e deloc un concept nou o companie cu o cauză socială, dar cred că e răspunsul pentru o societate mai bună. Ne dorim un viitor în care alegem produsele sau serviciile pe care le cumpărăm având în vedere cauzele sociale pe care le susțin și modul în care schimbă vieți.

Economisește timp

Te ajutăm să economisești timp și să îți crești vânzările. Știm că timpul este prețios pentru tine. Cei care vizitează virtual sunt mult mai interesați, deoarece se face o triere a celor care ajung să vadă proprietatea în realitate. Astfel nu mai pierzi timpul cu oameni neinteresați și ai acces la mai multe lead-uri calificate în acest mod.

Te ajutăm să te diferențiezi. Știm că ești profesionist în meseria ta, de aceea vrem să îți punem la îndemână ultimele tehnologii de marketing imobiliar. Folosind realitatea virtuală crește interesul vânzătorilor și dorința de a apela la serviciile oferite de tine.

Fă o diferență. Știm că îți pasă de oameni. Și nouă ne pasă, de aceea vrem ca împreună cu tine să ajutăm cât mai mulți oameni posibil. Parteneriem cu asociații nonprofit ce se ocupă cu oameni fără un cămin si donăm 10% din profitul nostru spre astfel de cauze. Totul într-o manieră cât mai transparentă. Fii parte din ceva mai măreț decât noi toți. Doar împreună putem schimba România spre mai bine.

360home.ro a fost construit pentru succesul tău

Economisești timp, folosești tehnologii noi, ai mai mulți clienți interesați, faci o diferență.

Proprietar sau Profesionist?

Ai acces la lead-uri calificate. Cei care vizitează virtual sunt mult mai interesați, deoarece se face o triere a celor care ajung să vadă proprietatea în realitate.

Cauți o locuință?

De câte ori ai vizitat o proprietate și nu a fost ceea ce te-ai așteptat? Te-ai săturat de imaginile de slabă calitate? Anunțul nu se potrivește cu realitatea? Nu mai pierde timpul, vizitează virtual.

Accesibil

Nu ai nevoie de o cameră specială pentru a captura în 360°, ci doar de un smartphone!

Smartphone sau cască VR

Chiar dacă nu ai cască VR poți vizualiza anunțurile în 360° într-un mod interactiv pe smartphone.

Fă o diferență

Împreună cu tine să ajutăm cât mai mulți oameni posibil. Parteneriem cu asociații nonprofit ce se ocupă cu oameni fără un cămin si donăm 10% din profitul nostru spre astfel de cauze

…și lista poate continua…

Echipa 360home.ro

Paul Meștereagă

CEO, Software Engineer

Cosmin Dobrotă

CTO, Software Engineer

Alexandru Mihiș

Design & Branding

Alin Meștereagă

Software Engineer